Politica de retur si schimb


La ISSA LUSH poti returna orice comanda in 14 zile de la primirea coletului, fie cu optiunea de retur bani, fie cu optiunea de schimb marime si chiar model!

Nu ti se potriveste produsul livrat sau pur si simplu nu iti place? Nu-i nicio problema. Poti returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului avand posibilitatea sa alegi o alta marime, un alt produs sau banii inapoi. Singura noastra rugaminte este sa ni-l livrezi cu eticheta atasata, asa cum l-ai primit.

A) PROCEDURA PENTRU SCHIMBAREA PRODUSULUI CU UN ALT PRODUS/ALTA MARIME -
Aveti posibilitatea de a schimba produsul cu o alta masura sau cu un alt model de pe site, taxa transportului este 15 lei.
Nu se pot aplica vouchere la aceste comenzi cu produse schimb.
Trebuie sa ne contactat telefonic sau pe e-mail, iar noi vom trimite curierul cu noul produs si faceti schimb de colete


b) PROCEDURA PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI - BANII IN CONT BANCAR

Contactati orice firma de curierat doriti (nu Posta), achitati transportul (transportul este achitat de noi numai in cazul in care produsul ajunge defect sau va trimitem un alt produs decat cel comandat)
Completati numele, iban-ul, motivul returului pe o coala A4 si o adaugati in colet.
Trimiteti coletul catre adresa noastra (Str Ziduri intre Vii, nr 19, bl A, et 13, Bucuresti, sector 2).
Returnarea banilor se face prin transfer bancar in maxim 14 zile din momentul in care suntem notificati telefonic sau pe e-mail de catre cumparator.


c) Voucher valoric
Iti putem genera un voucher cu contravaloarea produsului returnat, valabil pe o perioada nedeterminata, pe care il poti folosi la o comanda ulterioara, oricand doresti.
Trebuie doar sa completezi Formularul de Retur si sa ne contactezi la numarul de telefon 0721808651 sau la adresa de e-mail office.issalush@gmail.com si sa ne comunici intentia ta, iar noi vom trimite GRATUIT un curier care sa iti preia coletul
Dupa procesarea returului iti vom trimite codul voucherului prin e-mail sau SMS.


Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retragere produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator și produsele personalizate in mod clar.

Tinem foarte mult la calitatea produselor si integritatea acestora motiv pentru care nu facem exceptii cand produsele returnate nu sunt exact asa cum au fost livrate.
In cazul a doua sau mai multe colete neridicate , orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin plata online sau prin ordin de plata.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H de la primirea coletului printr-un email la office.issalush@gmail.com, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, toate taxele de transport vor fi suportate de ISSA LUSH.